Hygiëne stations in de supermarkt

Een schone winkel dankzij de hygiëne station!

De rol val de maatregelen omtrent Corona zullen een belangrijke rol blijven spelen. Het optimaliseren van bedrijfsvoering ter behoeve van persoonlijke hygiëne en hygiëne in de winkels zal noodzakelijk zijn. De hygiëne stations waarborgen extra hygiëne in de supermarkt, warenhuis of restaurant.

Over de hygiëne stations

Het hygiëne station is een twee-in-één systeem. Het hygiëne station geeft door middel van sensoren automatisch handdesinfectie. Daarnaast is het hygiëne station voorzien van vochtige desinfecterende doekjes. De klant kan dus zelf zorg dragen voor de hygiëne zonder het station aan te raken door middel van het no-touch systeem. Op deze manier kan de klant geheel zelfstandig voor extra hygiëne zorgdragen. Het is hierdoor dus niet noodzakelijk om een medewerker bij de hygiëne zuil te plaatsen en kunt u weer kosten besparen.

Design van het hygiëne station

U kunt het hygiëne station in elk gewenste RAL-kleur bestellen zonder extra kosten. De antraciet (RAL 7016) en witte (RAL 9016) zijn veelal uit voorraad direct leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om het station te customizen door bijvoorbeeld de afbeeldingen weg te laten of in een andere kleur te verkrijgen of te wijzigen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen logo erop te plaatsen. Aan het customizen van het hygiëne station zijn extra kosten verbonden. Vraag gerust voor meer informatie.

Hygiëne station of hygiënezuil om uw handen te desinfecteren